Si ljubitelj/-ica narave?

Seveda si, drugače ne bi obiskal/-a naše spletne strani, kjer ti ponujamo več kot le okno v naravo. Sadove vzajemnega dela naših rok in mati narave ti prinesemo na mizo. Poglej našo ponudbo - ne ponujamo le izdelkov, da napolniš mizo ampak si vabljen/-a, da nas obiščeš in spoznaš okolje v katerem pripravljamo dobrote. Pridi, vstopi v LINCA svet. 🙂

Naši LINCA izdelki

Odpri katalog in si izberi izdelke, ki si jih želiš. Za naročilo pokliči: 041/781 671 ali pošlji naročilo na: info@linca.si.

Nov decembrski katalog izdelkov 2021 🙂

Preglej nov katalog daril! Iščeš ravno pravo ekološko naravnano darilo za najbližje, najdražje... Ne išči več, klikni na spodnjo povezavo in preglej katalog.

Najdi doživetje, ki ti je pisano na kožoNOVO! Naša ponudba daril

Doživetja na ekološki kmetiji Lipnik

Aronija za zdravje in kulinarične umetnine z degustacijo in voden ogled nasada, travniška pojedina, užitne rastline za vsak dan, svet aromatičnih met s spoznavanjem različnih vrst in prikazom izdelave metinega sirupa in še veliko več...

Tako blizu naravi.
Tako LINCA.

Linca srednji logo
1
Naša ljubezen do narave. Mi negujemo naše okolje, v zameno nam narava podari delček njenih dobrot.
2
Voda je vir življenja. Pri nas sta to slap, jezero in številni potočki, ki obdajajo naš svet.
3
Živimo v hribih, na 864m nadmorske višine leži naša kmetija, kjer na naših travnikih in gozdovih ne manjka čistega zraka in miru. Pridi, zadihaj in poslušaj…
4
LINCA zajema ekološko pridelavo hrane, življenje v naravi, ozaveščanje o potrebi po trajnostni rabi naravnih dobrin in seveda samosvoj prostor na Kozjaku, ki te vabi na obisk.

Kako nas najdeš?

"Skrivamo" se na Lipnikovem vrhu (864m), kjer ti pogled seže čez Kozjak, vse tja do Pohorja. Poleti te hladi veter, pozimi pa ogreje sonce, visoko nad dolino. Naj te klik popelje do nas. 🙂

Prihajaš iz smeri Radelj ob Dravi?Prihajaš iz smeri Maribora?
123movies
google map html embed

Aronija

Naši prvovrstni izdelki, ki zrasejo v ekološko neokrnjenem okolju. S poudarkom trajnostnega razvoja so proizvedeni na naravi prijazen način.

Čarobni napoj

Obišči naša kulinarična doživetja, spoznaj zelišča in aronijo, enega najmočnejših antioksidantov, kar jih lahko zaužiješ.

Čarobni svet met

Ponujamo storitve mediacije na poljubni lokaciji ali na našem lepem kotičku Kozjaka, na nadmorski višini 864m, kjer ne manjka čistega zraka, gozdov, travnikov in miru, da se lahko vsakdo najprej posveti sebi in spozna druge.
https://www.youtube.com/watch?v=_PV82evhQfc
Poglej in odkrij

Obišči nas in si oglej nasad aronije.

Klikni na okno v LINCA svet.

Želiš poskusiti kakšen naš izdelek?

Pokliči nas ali piši.

Pokliči in naroči: 041/781 671

Napiši kaj želiš naročiti: info@linca.si

eGozd

Moč dreves: Vsestranski vir krožnega gospodarstva

Program razvoja podeželja

MEDI KOROŠKA AJDA